Made in Finland, Born in Namibia.

Muotia taidekaupungista Namibian aamuauringon sädehtivillä yksityiskohdilla.

Voit heittää nurkkaan vanhan nöyhtäisen ajatuksen pipoista ja huiveista, nanQ vie trikookansan ihan uudelle levelille, asenteella ja tyylillä. Vähän nahkaa, ripaus timantteja ja kourallinen vetoketjuja. Niistäkin syntyy jotain sellaista, mitä kehtaa päähän laittaa. Pipot on aina in, oli kesä tai talvi. Pipopäät on vielä enemmän in, olit minkä ikäinen tahansa, kunhan sinulta löytyy asennetta.

Suomalaisuus on kova juttu, toivottavasti sullekin! nanQ tuotteet nimittäin tuotetaan lähituotantona Pirkanmaalla. Ajattele, kangaskin on kotimaassa tehty! Siinä ei paljoa kiinapipot lämmitä kun nanQ pipo kävelee kaverin päässä ohi. Tsekkaapa itekin!

nanQ tulee nimestäni, Nankusta. Ei jokaisella olekaan tällaista uniikkia nimeä, toista ei ole koko Suomessa. Synnyin siis Namibiassa, saaden Namibian kansalaisuuden. Monet ihmettelee vaaleaa ihoani. Tosiaan olen 100% suomalainen, satuin vain ensi-itkut Namibiassa vääntämään, aamuauringon kanssa. Samaa säihkettä löytyy tuotteissani. Timantit lähentelee Namibian kuuluisia timantteja, Afrikan tähteä. ;)

Kotona minut pitää kiireisenä kolme poikaa ja mies. Mies se vasta kiireisenä pitääkin. Milloin pitää tiskit laittaa ja milloin boksereita pestä.

Mielummin ehdin pari pipoa suunnitella ja myydä. Osta sinäkin omasi ja päästä minut tiskivuorelta :)

nanQ

-you shine-

-Nanku