Kaunista, sairaankaunista! ❤️

sairaankaunis
Perustin Facebookiin #sairaankaunis-sivut. Suunnittelin kesällä siskolleni #sairaankaunis-pipon ja ajatuksen innoittamana perustin sivut. Täältä löydät alkuperäisen postauksen.

https://nanq.fi/2015/07/sairaankaunis/

Ajatuksena oli, että olisi joku paikka missä voi kertoa oman tarinan ja sinut hyväksyttäisiin juuri sellaisena kuin olet. Se aukaisisi monia sairauksia tietämättömille, antaisi rohkeutta ja vertaistukea sekä sairastuneille että terveille.

tausta2

Sivut lähtivät vauhdilla kiertämään facebookissa ja myös media kiinnostui sivuista. MTV lifestyle haastatteli minua ja voit lukea jutun täältä.

http://m.mtv.fi/lifestyle/hyvinvointi/artikkeli/terapeutti-totesi-minun-elaneen-psykoosissa-noin-kolme-vuotta-suomalaisten-rankat-tarinat-kertovat-selviamisesta/5584960

Olen todella häkeltynyt kaikesta tästä positiivisesta palautteesta liittyen sivuihin! ❤️ Tarvetta tämäntyyppiselle ajatukselle on ihan selkeästi! Sosiaalisessa mediassa on vierasta kertoa elämän rankemmista puolista.

sairaankauniskuvaILTA_edited-1

Siskoni Hanna auttoi minua sivuissa alkuun ja hän kertoi ensimmäisenä oman tarinansa liittyen MS-tautiinsa. Ilman hänen kokemuksiaan ja mielipiteitään en varmastikaan olisi sivuja koskaan julkaissut. Kiitos Hanna! ❤️

IMG_7475

Pian sivut olivatkin jo täynnä toinen toistaan koskettavimpia tarinoita. Tällähetkellä tarinoita on n.300! Hurjasti!

sairaankauniskuva

Sivut ovat aukaisseet silmät monille tarpeille liittyen sairastumiseen ja itsetuntoon. Pyrin jatkojalostamaan #sairaankaunis-ideaa. Paljon on tullut viestejä ideoista ja toiveista! Toivottavasti saan hyvän porukan kasaan viemään ajatuksia eteenpäin.

-Nanku