Oppimistehtävä 1

Kirjoita blogiteksti, jonka tulisi käsitellä seuraavia aiheita:

1 a) Jos olet käyttänyt mitä tahansa sosiaalisen median työkalua tai palvelua, kirjoita jostakin sosiaalisen median työkalusta tai palvelusta, jonka tunnet parhaiten. Lisäksi etsi sinulle tuntemattomia sovelluksia tai palveluja ja kirjoita blogiisi niiden mahdollisuudet urallasi.

Jos et ole käyttänyt mitään sosiaalisen median työkalua tai palvelua aiemmin, kirjoita kahdesta työkalusta tai palvelusta, joista olet kuullut. Rekisteröidy valitsemiisi työkaluihin ja palveluihin. Huomaa, että monissa tapauksissa voit rekisteröityä Facebook- tai Google-tilillä.

1 b) Etsi esimerkkejä alasi yrityksistä / organisaatioista, jotka käyttävät mielestäsi sosiaalista mediaa tehokkaasti päivittäisessä toiminnassaan. Kuvaile blogissasi, miten yritykset / organisaatiot käyttävät sosiaalista mediaa. Valitse vähintään kaksi erilaista organisaatiota.

Palauta linkki blogiartikkeliin.