Oppimistehtävä 3

Kirjoita nyt blogikirjoitus. Aiheen on oltava ammatillisesti merkittävä omalla alallasi tai voit valita toisen merkittävän aiheen (esim. Harrastuksiin liittyvän), josta sinulla voi olla huomattavaa asiantuntemusta. Tehtävän tavoitteena on oppia jakamaan ammatillista asiantuntemusta aiheesta. Blogikirjoitus voi käsitellä esimerkiksi matkustamista, ohjelmointia, terveydenhuoltoa, jalkapalloa tai ruoanvalmistusta – mikä tahansa aihe, joka on omalla osaamisalueellasi ja kiinnostuksellasi.

Kuvita blogiviestisi lisäämällä vähintään kaksi kuvaa. Lisäksi sinun on lisättävä ainakin yksi viittaus toiseen kirjaimelliseen teokseen, esim. toinen blogi, verkkosivusto, uutinen tai kirja.

Kiinnitä huomiota tekijänoikeuksiin! Kaiken blogiviestisi sisällön on noudatettava tekijänoikeussääntöjä, jotka koskevat kirjoittaja- tai lisenssitietoja, ja niiden on oltava näkyvissä blogissasi. Lisää tarvittaessa viitteitä alareunaan.

Palauta linkki blogiartikkeliisi.