Maastohousut

Se on kesä nyt virallisesti ohi! Tänään vielä kärvisteltiin syyskamppeilla, kun en ollut etsinyt toppaa tilalle.

Aamulla oli Aaronin kanssa hiukan vääntöä pukeutumisesta. Oli ulkohousut (yllätys) hukassa ja jouduin taas varmaan kymmenettä kertaa tappelemaan harmaista maastohousuista. Alkusyksyllä, kun tuli vastaavanlainen tilanne, että ulkohousut oli hukkateillä, ehdotin maastoulkohousuja vaihtoehdoksi.
Jo silloin Aaronin kommentti oli, “pelkään, että ne alkaa kiusaa mua jos mulla on tyhmät maastohousut.”
Ja tänään taas sama !?!?

Hidastetaas vähän.. tuo 5v poika, jota omien sanojen mukaan ei ole koskaan kiusattu ja omistaa paljon kavereita, pelkää maastohousujen laittamista päälle.
Joko olen jo todella pahasti tippunut lastenvaatemuotikärryistä tai tässä ei ole mitään järkeä. Onko tosissaan esikouluikäisten keskuudessa jo kiusaamista? Maastohousuista? Jotenkin en haluaisi uskoa.
Ainakin kova pelko siitä meidän pojalla on. Onpas kyllä tosi harmi, jos jo noin pienenä täytyy miettiä, sopiiko porukkaan vai ei.
Maastohousut on nyt meillä lopullisesti pannassa, enkä niistä enää jaksa vääntää.
Ulkohousut sopivasti löytyi toisesta eteisestä, juuri kun Aaron oli astumassa hirvittävien maastohousujen kanssa ulos. Eskaritaksi on onneksi tainnut jo tottua meidän kohdalla odotteluun, meni housut vaihtoon.

 

-Nanku