Namibi

Namibiksi minua kutsuttiin viidennestä luokasta eteenpäin luokan poikien keskuudessa. En tiedä oliko jonkinlaiseksi kiusaksi tarkoitettu, mutta otin ilolla vastaan kaikki ylimääräiset lempinimet ;)

Olen syntynyt Namibiassa, isäni toimi siellä lääkärinä silloin. Vanhempani ovat täysin suomalaisia, satuin vain sinne syntymään saaden samalla Namibian kansalaisuuden. Sain synnyttyäni hoitajilta paikallisen nimen Nangula, joka tarkoitti aamulla syntynyttä tyttölasta, “auringon kanssa”. Tuosta nimestä taipui suomalaisten suuhun Nanku paremmin, joten oli minun kutsumanimeni. Virallistin nimen kun menin naimisiin, vaihtui etu- ja sukunimi samalla kertaa.
Tästä syystä nimeni on hiukan erikoisen kuuloinen :)
Naapurintytön piirros minusta sekä nimestäni se kaikkein parhain (pahin) versio :D
-Nanku