Yöheräilyyn helpotusta, pliis

Meillä on hiukan juniorilla unirytmi hakusessa. Viime yönä keikuttiin hereillä vielä puoli yhden aikaa yöllä kakat pöksyissä.

Alkaa tämä mamma olla jo aika kuitti yöheräilyistä ja tankkauspisteenä olemisesta. Nyt olenkin ajatellut vähän imetystä lopettaa tai vähentää. Toivon, että unet alkaisi maistumaan yli kahden tunnin pätkissä, mieluiten vaikka koko yö heräämättä. Unikoulut on kyllä vielä käymättä :)

 

Pullosta on isi välillä korviketta antanut ja onhan tuo hellyyttävä näky kun isin päälle nukahdetaan ❤
Muutenkin isille ja Raffelle on kehittynyt joku oma juttu tässä nukahtamisessa ja rauhoittumisessa.
Raffe oli kolme kuukautta kun aloitin “kesätyöt”. Tein neljän tunnin työpäiviä kolmena päivänä viikossa. Tuona lyhyenä aikana pullosta ei juuri tarvinnut maitoa antaa, joten imetys jatkui ihan normaalisti.
Kun isin oli vaan pakko selviytyä osan päivästä ilman (muka!) kaikkitietävää ja osaavaa äitiä, niin heille muodostui aivan erilainen side kuin toisten poikien ollessa vauvoja. Välillä on tilanteita, että isin syli kelpaa paremmin. :D
-Nanku