Kaverikemut

 Aaron halusi kutsua syntymäpäivilleen suurimman osan eskarin pojista. Päätimme kuitenkin, että kutsumme kaikki, koska ei olisi mukava jättää muutamia ilman kutsua. Sehän passasi oikein hyvin. No, täällähän viiletti perjantaina sen 13 poikaa. Voin kertoa, että vilskettä oli!
Onneksi lapset olivat senverran kekseliäitä, ettei ohjelmattomuus haitannut. Yhdessä päättivät leikkiä piilostakin sulassa sovussa.

Ruokapöydässä mietimme ratkaisua siihen, kun kaikille ei riittänyt tuoleja. Osa ihan innoissaan sitten söi seisten :)

Aaronin toiveena oli Star Wars-teemaiset synttärit. Tässä alla hiukan kuvia:
Kakkua ei Aaron halunnut ollenkaan, joten päädyimme siihen, että jokainen vieras sai puikkojäätelön. Oli ihan viisas päätös, kun mietitään mun kakkukokkaustaitoja ja sitä, kuinka moni lapsi nykyään tykkää syödä kakkua. Meillä ainakin monien juhlien päätteeksi on kakku lähes koskematon.
Tarroilla koristelimme mukit ja lautaset.
Tulostin paperille erilaisia Star Wars-teemaisia naamareita ja laminoin ne. Niistä jokainen sai valita mieleisensä ja ottaa mukaan lähtiessä. Kyllä oli kovat leikit naamarit naamalla.

 

Synttärit on kyllä iso juttu noin pienille, meillä laskettiin öitä varmaan kaksi viikkoa. Pari tuntia vilskettä oli ihan riittämiin, oli hieman väsynyttä sakkia meidän talossa juhlien jälkeen.
-Nanku