Parturointi

Alkoi jo isompien poikien hiukset rehottaa aika tavalla ja hiustenleikkuu tuli ajankohtaiseksi (olisi ollut ajankohtaista jo kuukausi sitten). Olen aina leikannut itse poikien hiukset ja niin tein tänäänkin.

Monta vuotta leikkasin aina irokeesin heille, mutta olen nyt vähän muuttanut hiustyyliä.
Saan pojat pysymään aloillaan kun annan tabletin käteen, niin se vaan toimii. Aina suurin ongelma muodostuu siitä, kun hiuksia tippuu paidan sisälle ja kutittavat aika tavalla. Nyt kokeilin sadeviittaa ja se tuntui tähän mennessä parhaiten toimivan. Viitan kaula-aukon kiristin vielä ponnarilla. Aina niitä hiuksia löytyy niskasta kutittamasta, vaikka kuinka yritän suojata.
Leikkaan hiukset aina koneella ja melko rankalla kädellä aina hiuksia käsittelen :)
Elias raukka omaa sellaiset hiukset mistä ei saa mitään tolkkua. Hiukset sojottaa jokainen eri suuntaan ja tasan pysyvät sotkussa aina. Ne on myös vaikea leikata, koska lopputuloksessa ei ole yleensä mitään järkeä.

 

Aaronin hiukset on tosi paksut ja ne on helpommat saada aisoihin.
Se on jännä kuinka erilaiset hiuslaadut veljeksillä onkaan.
Kyllä nyt on taas siistit päät ja kehtaa kulkea :D
-Nanku