Housupukuhaalari

Olen aina tykännyt haalareista. Harmi kun haalareita ei ole aikuisille monia erilaisia. Onepiecet pelastivat haalari-ikäväni ja auttoivat taantumaan lapseksi jälleen. On mukava sujahtaa yhtenäiseen vaatteeseen, ei tarvitse pelätä paistaako selkä ja jenkkikset. Onepiece on ollut ykköskotivaatteeni viimeiset pari vuotta.

Nyt halusin koittaa hieman erilaista “haalaria” juhlavampiin hetkiin. Housupuvuksikin sellaista taidetaan sanoa.

IMG_0056.JPG

Tällainen siitä tuli:

IMG_0052.JPG

IMG_0049.JPG

IMG_0048.JPG

IMG_0050.JPG

Kankaana viskoosi on mielettömän ihana päällä. Se venyy ja laskostuu kivasti. Huonona puolena on se, että kaikki kropan muhkurat, lättänät ja ei-mieluisat kohdat tulee esille juuri niinkuin ei toivoisi. Varsinkin tiukoista paikoista, kuten takapuoli. Viskoosi voi toimia kaikkein parhaiten oikein löysänä. Löysästi haaremihousutyylisesti pikkuhousujen reunatkaan ei paistaisi läpi :D
Lisäsin etupuolelle kultaista ketjua koristeeksi.

IMG_0051.JPG

Housupuvusta tuli mielestäni oikein hauska ja taidan olla jatkossakin haalareiden fanittaja! :)

-Nanku