Lumihiutalepipo

Tänään tuli vähän nopealla varoitusajalla Eliaksen kerhon joulukirkko. Olin sen unohtanut kokonaan, mutta kerhotätien muistutusviesti palautti kyllä asian mieleen. Kiirehän siinä tuli, enkä ehtinyt hiuksia pesemään. Kuitenkin aikaa oli väsätä vähän “hienompi” rasvaletin peittävä pipo, millä kehtaa kirkkoon mennä. Naisilla kun on se etuoikeus pitää päähinettä :)

Todellisuudessa siis myöhästyttiin kirkosta hieman sen takia, että piti saada se pipo valmiiksi. Ajomatkan ajan vallitsi autossa hieman kireä tunnelma, kun Vesku oli minua hoputellut jo hyvän tovin valmiina lasten kanssa autossa. Ajoituksessa välillä ehkä saattaa multa löytyä lieviä puutteita. :)

Ostin viime viikolla Jyskistä valkoista ja harmaata velourkangasta ja tein pipon harmaalla kankaalla. Käsityömessuilta matkaan lähti muutamia tekstiilifolioita, joista päätin valkokimalteista käyttää pipoon.

IMG_0020.JPG

Tulostin lumihiutaleen kuvan paperille ja sitten sen avulla leikkasin tekstiilifoliosta lumihiutaleen.

IMG_0001.JPG

Lumihiutaleen silitin pipoon kiinni kahdella pisteellä noin minuutin ajan. Lisäsin vielä muutamia strassikoristeita hiutaleen sakaroihin.

IMG_0017-0.JPG

IMG_0015-1.JPG

Ja näin sitä muka säästettiin aikaa ja hermoja, heh. Siellä suihkussa olisin ehtinyt käymään sen viisi kertaa. Kun se idea iskee, täytyy toimia. Kaiken voi tehdä joko helposti, vaikeasti tai ihan Nankusti (=ei mitään järkeä). Tuli ainakin kirkkohyväksytty päähine tehtyä, perus trikoopipo ei mielestäni olisi niin sopiva kirkossa pitää.
Loppu hyvin, kaikki hyvin ja pääsi Eliaskin esittämään paimenta.

IMG_0006.JPG

-Nanku