Muotisuunnittelija?!

Olen melkein pari vuotta haaveillut Helsinki Design Schoolin opinnoista. Jostain syystä nyt koko syksyn omalla facebook-sivuillani on pyörinyt jatkuvasti kyseisen koulun mainos. Löysin itseni aina uudestaan ja uudestaan vierailemassa sivuilla. Päätin tehdä pienen askeleen haaveen toteutumiseksi ja hain kouluun, muotisuunnittelija-linjalle.
Sain pari viikkoa sitten tiedon, että pääsin sisälle kouluun!

IMG_1040

Tuntuu melko uskomattomalta ja samalla todella itsekkäältä. Koulu kun on yksityinen ja siten maksullinen, alkaa helposti perheenäitinä laskeskelemaan ruispalapussien määrää suhteessa koulutuksen hintaan. Myös tuo oma aika, minkä koulussa käyminen tuo, tuntuu myös kovin itsekkäältä. Pari päivää kuussa on lähiopiskelua, muuten etäopiskelua, siis aivan mahdollinen yhtälö. Onneksi Vesku on mua tukemassa ja on sitä mieltä, että tämä on hyvä juttu!

IMG_1042

Paikan olen nyt vastaanottanut ja helmikuussa alkaisi opinnot, jee!! Olen kyllä todella innoissani ja toivon, että pääsen vielä toteuttamaan suuria haaveita ja unelmia oman luovuuden parissa.

-Nanku

1 vastaus artikkeliin “Muotisuunnittelija?!

  1. Julia Alamäki

    Moi! Löysin sun blogin googlaillessani helsinki design schoolia. Oon myös hakenut muotisuunnittelijaksi kyseiseen kouluun. Osaatko sanoa kauanko meni että sait vastauksen kouluun pääsystä? Kiinnostava blogi! :)

Kommentit on suljettu.