Vuoden 2015 lupaus

En koskaan tee mitään uudenvuoden lupauksia, ikinä. Elän varmaan niin hetkessä, etten osaa ajatella vuotta eteenpäin. Nyt kuitenkin ajattelin haastaa itseni!

Nimittäin, päätin etten vuonna 2015 osta vaatteita itselleni. Mistään. Pyrin siis pärjäämään vanhoilla ja tekemään tarvittavat uudet vaatteet itse itselleni! Poikkeuksena annan itselleni vapauden ostaa alusvaatteet ja sukat kaupasta. Menis homma turhan hankalaksi muuten.

Tämä on kyllä melko haastavaa, mutta inspiroivaa. Mihinkään rääsyvaatteisiin en ole koskaan tyytynyt, enkä tyydy nytkään. Omaa tyyliäni ja kädenjälkeä kunnioittaen siis mennään tämäkin vuosi.

Pariin vuoteen ei vaatekaapin sisältö ole kovasti uudistunut. Ensin odotin Raffea ja sitten odotin, että palaudun ja mahdun vanhoihin vaatteisiin. Imetyksen takia en viitsinyt kovasti uusia paitoja hankkia. Tuo rintavarustus vähän poikkesi kokonsa puolesta normaalista. Olisi pitänyt lisäksi ajatella imetyksen helppoutta ja säädyllisyyttä paidan näkökulmasta, heh. :)
Eli melko vanhalla valmiilla vaatevarastolla mennään.

Paljonhan olen jo nyt vaatteita itselleni tehnyt, mutta arkivaatteita vähemmän.
Tämä blogi on se paikka missä näytän tekeleitäni vuoden mittaan.

IMG_0534.JPG

-Nanku