Juomapullo

Sain siskoltani extemporetoimeksiannon tehdä hänen ystävälleen juomapullon syntymäpäivälahjaksi.

Suunnittelin tietokoneella kuvan ja tekstin ja tarrapainatuksena tein lopputuloksen. Kukka-aihe pienellä rokkivivahteella tässä toimi taustalla-ajatuksena. Mielestäni siitä tuli todella kivannäköinen ja voisinpa tuollaisesta itsekin veteni nauttia. :D

Olen siis jonkinverran suunnitellut ja painattanut juomapulloihin kuvia ja tekstejä.  Tarrapainatus kestää todella hyvin. Poikien tarrapainatetut pullot on kestänyt moitteettomasti jo puolitoista vuotta, vaikka olenkin niitä pessyt astianpesukoneessa vähintään kerran viikossa. Rakastan erilaisia hienoja juomapulloja, mutta kaupoissa valikoimat on yllättävän suppeat.

Joskus haluaisin vielä suunnitella ja tehdä vauvoille makeita tuttipulloja ja tutteja.

-Nanku