Vaatteidenostolakko

Tein hyvin epänaisellisen uudenvuodenlupauksen ja vielä olen siinä pysynyt. Lupasin siis olla ostamatta kokonaiseen vuoteen uusia vaatteita! Saan vain itse tehdä niitä lisää. Minkäänlaista syvempää ideologiaa tällä ostamattomuudella ei ole. Ajattelin vain kokeilla miltä ostamattomuus ja arkivaatteiden teko tuntuu.

Kyllä täytyy myöntää, että näin kevään kynnyksellä keväiset ja kesäiset vaatteet houkuttelevat kovasti! Täytyy vaan tehdä kangastilausta ja ommella itse.

Perus trikoopaidat alkaa olemaan jo niin finaalissa, että niitä olisi pakko tehdä. Kulahtaneiden paitojen käytön olen siirtänyt kotireenipaidoiksi ja voitte vaan kuvitella hajun, ei mitenkään imartelevaa.

Jotenkin tuntuu toisaalta melko kivalta tämä lakko, koska ihan oikeasti tajuaa, että kuinka sitä saattaa ostella ihan turhaa kaikkea turhaa. Myös olen tajunnut sen, että kyllä vaatteen pitää kestää enemmän kuin yhden pidon. Mitään kertakäyttövaatetta en kannata.

Nyt pääsen miettimään, että minkälaisia vaatteita ihan oikeasti haluaisin pitää ja kuinka pääsen itse tekemällä siihen minua miellyttävään lopputulokseen.

Suosittelen!

-Nanku