Vlogiajatusta ja juontajahaaveita

Olen miettinyt, että voisin blogiini lisätä aina välillä videotervehdyksiä elämästäni. Joskus kirjoittaminen tuntuu hankalalta tai työläältä. Olisi helpompi selittää asiat videolle kuin miettiä sanajärjestyksiä ja oikeinkirjoitusta.

Loinpa siis itselleni YouTube-tilin ja tässä ensimmäinen otos. Tosiaan tätä ei mitenkään suunniteltu tai käsikirjoitettu vaan mentiin ihan flowssa, hahah!

Käytiin perheenä Peurungassa kylpylälomalla ja sattumalta tapasin Jaajon. Hänen äänensä on varmasti monille tuttu arkiaamuisin radiosta, niin myös meille. Kävin hänen kanssaan juttelemassa ja kyselin vähän ideoita edesauttaa omia juontajahaaveitani.

Olen jonkinverran tehnyt erilaisissa tapahtumissa sekä radiossa juontoja ja voi että kun nautin siitä työstä. Haluaisin niin päästä tekemään paljon juontoprojekteja ja oppia lisää!

Pitäisi vaan olla oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja tuntea oikeat ihmiset, että pääsisi toteuttamaan ihan kunnolla ja enemmän juontotöitä. Eikös ne haaveet ole tehty toteutettaviksi?!

Jos siis tarvitset iloista ja reipasta juontajaa, call me! ;)

-Nanku