Väsymystä ilmassa

   

Tämän viikon perusfiilis lienee tuossa yläkuvassa. Iloisia lapsia meillä asuu juu, vähän vaan väsyneempi äiti.

Missä vaiheessa sitä tajusi, että kun on tehokas niin saa enemmän aikaiseksi? Missä vaiheessa taas siitä tehokkuudesta tuli normaali tapa elää? Missä vaiheessa sitä rennosti vaati itseltään samaa tehokkuutta kuin ennen esikoista, vielä lisää tehokkuutta toisen lapsen jälkeen ja superihmisyyttä kolmannen lapsen jälkeen? 

Vaatimuslista itseltään on loputon. Olisi huippua olla huippu kaikessa mitä tekee ja huipusti vaan tostanoinvaan olla kolmen lapsen äiti, vaimo, nainen, itsenäinen, perhekeskeinen, timmi sporttimimmi, rento, järkevä, johdonmukainen, hyvä kasvattaja, työssäkäyvä, yrittäjä, suunnittelija, designeri, ompelija, opiskelija, kodin hengetär, ystävä…

Onneksi pystyn sanomaan, että nyt on pieni väsymys vallannut tätä superinnokasta ja supertehokasta äitiä. Ei se mitään, otetaan rennommin. Ainakin koitetaan. Ainakin tämän päivän. Tai siis yön :D

-Nanku