Nahkabolero

Mekon kun olin saanut jonkinlaiseen kuosiin, tajusin, että jonkinlainen takki olisi mekon kanssa laitettava. Olen sellainen vilukissa, että pelkällä mekolla olisin jäässä alta aikayksikön.

Päätin tehdä tuosta samasta nahkajäljitelmästä bolerotyylisen takin. Kaavat otin toppatakin kaavoja muokkaillen. Piti kyllä aikalailla kaventaa ja leikellä muutenkin. Eipähän tarvinnut heittää hatusta.

 

Takki oli nopeasti kasattu ja se pääsikin heti tositoimiin kun otin sen käyttöön töihin. Tein takkiin taas puhvihihat. Jotenkin olen nyt tykästynyt niihin.

 

Ei ollut ehkä mikään järjen jättiläinen laittaa alle mustaa paitaa. Eihän tuo takki erotu paidasta ollenkaan. No, mutta lopputulos on siis tässä:

 

-Nanku 

3 vastausta artikkeliin “Nahkabolero

 1. Tiina

  Moi!
  Upea, mihin hintaan tekisit tuollaisen tilauksesta? :D Vastaa esim spostiini

 2. Nanku Artikkelin kirjoittaja

  Moi! Anteeksi kun en ole vastannut! Jotenkin mulle ei ole tullut ilmoitusta kommenteista ollenkaan, ihme juttu! Kangas on tilattu Englannista, niinkuin lähes kaikki kankaani :)

 3. Nanku Artikkelin kirjoittaja

  Moikka! Voi kiitos kovasti!! Ja anteeksi kun en ole vastannut, jotenkin ei ole tullut ollenkaan ilmoitusta kommenteista. Tällähetkellä tuota kangasta ei minulla ole, mutta syksymmällä voisinkin ommella boleroita ;)

Kommentit on suljettu.