Pääkallopartyt

Meidän Elias täytti viisi vuotta ja juhlatkin oli sen mukaiset. Elias halusi kutsukorttiin punaisen pääkallon ja jatkoimme samalla idealla juhlien koristelut. Koska en sitä leipomista aikonut harrastaa niin päätimme tarjota juhlaväelle karkki-sipsi-poppari-limsalinjan lisäksi jätskitötteröt.

Askartelin muropaketista tötteröpidikkeen. Tulostin läpinäkyvälle tarra-arkille jokaiselle vieraalle mukiinsa omat nimilaput.

 Muutenkin tulostelin pääkalloja paljon ja erikokoisia. Jotenkin valmiit lautaset ja mukit tuntuu käyvän kukkarolle, saati että löytäisi juuri mieleisiä. Mukava siis vähän väkerrellä niin tulee ainakin juuri sellaisia mitä itse haluaa.
 Tein kattauksesta hieman erilaisen kuin yleensä. Laitoin kipot pöytäliinan alle ja muotoilin pääkallovuoriston ja lisäsin herkut vuoriston kraatereihin.

Mitään sen suurempia ohjelmanumeroita en lähtenyt pitämään, mutta siirsin autotallista salivehkeitä terassille ja tein pienen temppuradan. Pojilla kun tuota touhua tuntuu olevan vaikka muille jakaa, niin saivat purkaa kaiken ylimääräisen energian ulkona. Trampoliinin lisäksi temppurata olikin oikein menestys, varsinkin renkaat.
 Näin meidän sentteristäkin tuli jo taas vuoden vanhempi. Aika lentää kyllä liian nopsaa!

  

-Nanku 

2 vastausta artikkeliin “Pääkallopartyt

  1. Tuuli

    Eikä!! Ihan mielettömät synttärit. Mahtava meininki! :D

  2. Nanku Artikkelin kirjoittaja

    Mahtavaa kiitos! :)

Kommentit on suljettu.