Perhospökät

Löysin Helsingin reissulta Eurokankaan palalaarista aivan ihanaa scuba-kangasta. Päätin jo kaupassa, että kankaasta teen uudet reenipöksyt. Ostin todella leveää kuminauhaa, tein siitä vyötärölle (lantiolle pikemminkin) tiukan kaistaleen, ettei pöksyt tipahda jalasta. Nyt tein ihan oikeat kaavat näitä pöksyjä varten. Yleensä olen ihan summassa tehnyt, mutta tätä kangasta en halunnut riskeerata.

Halusin kankaan kukat reisien kohdalle ja ihan reisillehän se menikin. En tajunnut, että kuvio muodostaa eteen ja taakse tuollaisen mielenkiintoisen oranssin muodon. Aivan, ihan kuin olisin vetänyt oranssit pikkuhousut housujen päälle, haha!! Kyllä harmitti ja nauratti kun tajusin.

Päätin korjata tilannetta parhaalla mahdollisella tavalla ja tein tietokoneella perhoskuvioinnin ja painatin niitä vähän enemmänkin. Pienet perhoset pistin eteen ja isot taakse. Näin sain vähän hämättyä pikkuhousuvaikutelmaa.

Mutta kyllä täytyy sanoa, että tuli muuten todella mageet pöksyt! Kyllä näillä kehtaa kirmailla pitkin kesälaitumia, juosta paremman kunnon perässä. 

Ihanaa kun tulee kesä!

-Nanku