Kenkää hupparille

Pitkä huppari/hupparimekko oli päivän sana. Ostin eurokankaasta pinkkiä collegea ja päätin tehdä siitä hupparin. Kangas oli alennuksessa 5€/metri ja ajattelin selviytyä 1,5 metrillä.

Halusin hupparista pitkän ja kireän. Otin olkapäältä polveen mitan 110cm ja “kaavan” vanhasta hupparista lisäten vain pituutta.

image

Pöyristin alareunat ja viimeistelin ne saumurilla rullapäärmettä käyttäen. Oli muuten ensimmäinen kerta kun tuota ominaisuutta käytin, mutta ei taatusti viimeinen. Rullapäärmeen jäljestä tuli hyvä ja mikä hienointa, siisti jälki tuli todella helposti. Viimeistelin sillä myös hihat ja hupun.

Halusin huppariin jotain kivaa kuvaa ja tekstiä. Näin syksyn kurakelejä odotellessa mieleeni tuli idea kuraisista kengänjäljistä.

image

Tein tietokoneella A3 kokoisen kengänjälkisotkun, jonka painatin hupparin alareunaan. Taakse sen olin suunnitellut laittavani, mutta epähuomiossa tulikin eteen. Eipä se haittaa. Taakse sitten laitoin askeleet.

image

Eteen pistin tekstin “shut your shoes up”. Mitään hajua mulla ei ollut mitä se tarkoittaa, mutta kuulosti vaan kivalta. Varmistin kyllä mieheni veljeltä, että sopiiko noin edes sanoa. Jokainen saa tulkita lauseen kuinka haluaa. 😂

image

Nyt voi ihan luvan kanssa unohtaa paidan lojumaan vaikka eteisen lattialle, muutamat kurajäljet enää tunnu missään.

image

-Nanku

2 vastausta artikkeliin “Kenkää hupparille

  1. Nanku Artikkelin kirjoittaja

    Kiitos Sara!!

Kommentit on suljettu.