Isi

Taas se yllätti meidät!  Tälläkertaa se ei ollut lumi, joka yllätti autoilijat vaan isänpäivä, joka yllätti tämän äitin. Miten se vuosi menikään taas niin nopeasti. No, onneks Vesku ei ole yhtä hankala kuin minä äitienpäivänä, joten rennosti sai ottaa lahjapuolenkin.

Lauantaina iltapäivällä päätimme, että lähdetään kylpylään isänpäivän viettoon. Onneksemme saimme huoneen, mutta lisävuoteita ei enää ollut koko paikassa ollenkaan. Hyvä, että on sijauspatjat, lattia ja pienet pojat keksitty. Oli kyllä huippua syödä isänpäiväaamiainen pitkän kaavan mukaan. Ja mikä parasta, ei tarvinnut siivota sotkuja. Kotimatkalla söimme autossa juhlalounaan, kebabia.

image

Onpas iloista sakkia 😂

Mua jäi vähän kuitenkin kaivelemaan se, että en ollut mitään lahjaa hommannut. Hotellissa sai pojat antaa koulussa ja kerhossa tekemät kortit, mutta muuten oli aika laihat lahjat.

Tein siis myöhäislahjan. Oon suunnitellut vähän erilaisia kravatteja ja päätin pysyä kravattiteemassa.

Painatin harmaaseen kravattiin kuvan ja tekstin ISI.

imageimage

Lisäsin kravatin päähän vielä pienen koristeen ja laatikkona toimi iPhoneni pakkauskotelo.

image

Kravatista tuli ehkä coolein kravatti ever ja isi saa luvan käyttää sitä.

Toivottavasti teidän isänpäivä meni mukavasti! 😘

-Nanku