Vihdoin

Noniin! 😅
Vihdoin sain viime perjantaina presentoida mallistoportfolion! Aika kova loppurutistus piti ottaa ja muutama juttu jäi harmittamaan, mutta parhaani yritin. Minulla oli vielä työpäiviä melko paljon ja lisäksi tämä arjen pyöritys harrastuksineen, niin kyllä
välillä hermot oli koetuksella.

Meillä oli siis koulussa työnä suunnitella mallisto. Suunnittelin siihen yhdeksän asukokonaisuuden verran vaatteita, joista osan ompelin vaatteiksi asti ja osa on vain suunnitelmana.

Kerron mallistosta enemmän omina postauksina. Tässä portfolion ulkoasu 😀

image

Ostin töistä alennuksesta kirjan “Äänekosken tehtaat” ja vähän tuunailin sitä. Kirja oli korkeudeltaan A3 kokoinen, mutta vähän kapeampi. Revin sivut irti ja päällystin kannet mustalla keinonahkakankaalla, lisäsin kultaiselle kankaalle painetun nanQ-logon sekä ompelin kultaisen vetoketjun.

Kansien sisällä on muovitaskukansiosta irti revityt taskusivut. Lopputuloksesta tuli hintaan nähden aivan huippu. Olihan siinä väkertämistä, mutta ainakin sain portfoliosta persoonallisen ja juuri sellaisen kuin halusin.

Tässä hiukan esimakua mallistosta. Mallistoon kuuluva pipo pääsi eilen lenkille ensimmäistä kertaa.

image

Tämä viikko on sopivasti kevyt viikko meillä molemmilla ja ollaan saatu viettää rentoa aikaa poikien kanssa. Kyllä tämä syksy onkin aika vauhdikas ollutkin.
Palaan pian! 😘

-Nanku