Mallisto magneettipaperinukelle

Sain huipun idean! Toteutan malliston paperinukelle ja esittelen mallistoa sen avulla.

Idea jatkojalostui ja olinkin yhtäkkiä rautiassa testailemassa magneettipaperia erilaisille pinnoille. Siinä rautian poika ihmetteli, kun testailin hullun lailla, mille pinnalle magneetti tarttuu. Suuren metropolimme eri rautakauppavaihtoehdot eivät tarjonneet etsimääni, hyvin ohutta, rautalevyä (?). Vesku töistä sitten toi minulle sellaista n.30cm palan. Mallistoni pääsponsori (tietämättään) Metsä Tissue, kiitos!

Malliston olin piirtänyt paperille, kuvannut, siirtänyt koneelle ja photoshoppaillut. Sitten skaalasin jokaisen vaatekappaleen mallinuken päälle sopivaksi ja tulostin kaikki vaatteet magneettipaperille.

Kuva 4

IMG_7675

Tulostin mallinuken ja catwalkin normaalille A4 paperille ja laminoin kahden paperin sisälle tuon Tissuen sponssaaman ohuen metallipaperin (oli niin ohutta, että levyä se ei ehkä kuitenkaan ollut).

Sitten leikkasin vaatteet irti paperista ja tadaa, ne sopivat mallinukelle.

IMG_7706 

Idea myös havainnoillistaa, kuinka asukokonaisuudet sopivat toisiinsa, kun on kyse mallistosta.

IMG_7863 

IMG_7864

Näin!

Pientä skaalausmokaa oli käynyt ja kaikki vaatteet ei sopinut ihan täydellisesti mallinuken päälle, osa oli hiukan reiluja. Näillä olikin yllättävän hauska leikkiä. Oli hauska yhdistellä erilaisia kokonaisuuksia.

IMG_7866

IMG_7871

IMG_7868

IMG_7867

IMG_7860

-Nanku