MOI!

Hommahan meni niin, rakkaat lukijat, että mun piti tehdä teille videobloggaus. Se on ollut työn alla jo varmaan kuukauden. Tässä yhtenä päivänä siihen tarjoutui hetken mahdollisuus kun lapset pelasivat pleikkaa. Sain siis työhuoneeni tarpeeksi hiljaiseksi, ettei älämölöä kuuluisi videon taustalla.

Ongelma: rasvaiset hiukset! Pitäähän mun ihmiseltä näyttää videolla, suihkuun ja uudelleen laittautumiseen ei ole aikaa. Ratkaisu: teen pipon peittämään rasvaisia hiuksia.

Tein itselleni harmaan pipon ja painatin siihen isolla MOI! Olin jo ajatellut, että haluaisin itselleni jonkun painatuspipon. Tilauksesta olen painattanut jos jonkinlaisia pipoja, mutta tämä oli ensimmäinen itselleni. Halusin, että pipossa on joku lyhyt sana/teksti edessä isolla. Mielestäni MOI! on aika hauska, lyhyt ja ytimekäs. Taakse vielä kirjoitin valmiin vastauksen oletettuun kysymykseen mitä kuuluu? “Kiitos hyvää!” ja hymynaama :)

image

image

Eli helpompi oli tehdä uusi pipo kuin käydä suihkussa, hullunkurista, tiedän! Se on vaan mun tapani toimia monissa tilanteissa, kun inspiraatio iskee niin sille ei vaan voi mitään.

No mitä sille videolle kävi?! Sen ehkä näette seuraavassa postauksessa. Itse olisin sen jo laittanut tänne, mutta Veskun kriteerien lävitse se ei päässyt. Toistelen siinä kuulema tiettyjä sanoja liian monta kertaa. Hyvä, että edes joku vähän katsoo mitä julkaisen. 😂 Videolla kerron siis viime vuoden lupauksestani, fiiliksiä ja mietteitä siihen liittyen. Olin vaatteidenostolakossa koko viime vuoden!

image

-Nanku

 

2 vastausta artikkeliin “MOI!

  1. Mirja Talosela-Raisio

    Heippa Nanku
    Tunnen hyvin Mauri Anttilan perheitä … Olen itse Mänttäläinen
    Kun mä synnyin terveenä vauvana…. Sain tuhkarokko 2 krt mull tuli kuulo meni 4 vuotiaana .. Asun tää Treella .. Käyn usein Mäntässä, jok äitini asuu siellä … Sulla on nii kaunis viittomia laitoin tykkään … Smiley, joten ihastuin sun pipo harmaa “MOI”
    Kysäisen voinko tilata ja maksan kyllä … Vie terveisiä Vesalle ..tunnen hyvin ja Vesa, VIrpi ja Ville muistan heitä olivat olleet pienenä ja nyt ovat isoja ,,, smiley! Terveisin Mirja Talosela-Raisio

Kommentit on suljettu.