Pipoja

Ystäväni halusi minun tekevän hänelle jonkun “tyylikkään” pipon, jota voisi pitää vaikka villakangastakin kanssa. Päädyin ehdottamaan rusettipipoa. Sellainen tuntuu olevan tällähetkellä kovinkin ajankohtainen. Rusettia on suuria ja pieniä, kuviollista ja yksivärisiä. Rusettipipoihin en ollut kajonnut aikaisemmin ollenkaan. Pitäydyimme mustassa pipossa ja mustassa rusetissa. Tällainen siitä tuli.

image

image

Tein siis peruspipon, johon ompelin “rutun” ja siihen kiinnitin rusetin. Täytyy kyllä myöntää, että rusetin teko olikin haastavampaa kuin muistin. Helposti rusetin sakarat lähtevät karkuun omille teilleen ja kaunis ja symmetrinen muoto oli monien tuskankyyneleiden tulos, huh.

image image

Piposta tuli kyllä oikein tyylikäs ja kiva! Voisinpa tehdä itsellenikin samanlaisen. :)

Alla vielä pienelle crossipyöräilijälle tehty pipo.

image

image

-Nanku