ILY = I love you

Viime kuussa vietettiin viittomakielen päivää ja tein sairaankauniille viittomakielisen tervehdyksen. Sen näette tästä:

Tein videota varten ILY pipon. Käsimerkki tarkoittaa viittomakielellä I love you. Siinä on yhdistettynä iin, ällän ja yyn sormiaakkoskirjaimet. Mieheni vanhemmat ovat kuuroja niin olen oppinut viittomakielen melkein kuin vahingossa. Viittomakieli on mielestäni todella kiehtovaa ja mieleniintoista.

Tällainen piposta siis tuli.

image

image

Tein mieheni tädille, joka on myös kuuro, toiveesta punaisen ILY-pipon.

imageimage

Suosittelen opettelemaan viittomakieltä, siitä varmasti on hyötyä. Mekin olemme Veskun kanssa hoitaneet paljon asioita viittomakielellä, ei haittaa vaikka olisi kuinka mekkalaa, aina tulee ymmärretyksi. Vai tuleeko? 😅😉

image

-Nanku